Afhalen

MODSOUND - Luna (bookshelf)

Item 1 of 5 Volgende
€ 950,00 (including VAT / BTW)
This item is sold out.

MODSOUND - Luna (bookshelf)

De Luna is een 2 weg basreflex coaxiale luidsprekerbox.

Bij dit concept zijn de lage en hoge tonen speakers op 1 as samengebracht zodat alle geluid vanuit een puntbron de luisterruimte in straalt.

De coaxiale luidspreker  maakt het mogelijk de ideale behuizingsvorm voor een luidsprekerbox te kiezen. Die ideale vorm is een bolvorm. De bolvorm kent geen scherpe randen of overgangen in de behuizing waardoor er geen diffractie van het geluid kan optreden. Dat geeft de luidspreker/kast combinatie een zeer vlak frequentieverloop dat zich met name in het middentoongebied onderscheid van de traditionele rechthoekige behuizing.

De Luna is bedoeld voor de kleinere luisterruimten waar grotere luidsprekerkasten al gauw te boemerig laag produceren, teveel plek innemen en een overkill aan geluidsdruk kunnen produceren.

Zoal bij alle ModSound ontwerpen is de laagweergave zo optimaal als mogelijk.

Gebruikelijk is om bij een kleine behuizing de laagweergave op te offeren ten gunste van een hoger rendement dat te koste gaat van de algehele weergave. Aan dit soort compromissen doen wij bij ModSound niet. Het gaat ons om de diepst mogelijke laagweergave uit elke kastinhoud te halen en dat laat zich horen. U zult versteld staan van de compleetheid van de weergave van dit bijzondere kastje.

De Luna wordt geleverd met voet die het mogelijk maakt de luidspreker zowel horizontaal als verticaal op de luisterplaats te richten.

8 Ohm - 40W

Fullrange met Coaxiale 3/4" silk dome tweeter

Diameter (breedte): 28 cm

Hoogte inclusief voet: 30 cm

Diepte: 27 cm

Gewicht: 2.8 Kg

De prijs bedraagt € 950,00 per set incl. BTW

Er zijn enkele sets voorradig.

De Modsound Luna is in onze showroom te beluisteren en enkel af te halen.

Shopping cart

No items in shopping cart.

Newsletter / Nieuwsbrief

Subscribe to our newsletter
Subscribe
© 2013 - 2022 Modularsynthesizers.nl | sitemap | rss | ecommerce software - powered by MyOnlineStore