Afhalen

MODSOUND - Dualis (Bookshelf)

Vorige Item 2 of 5 Volgende
€ 3.495,00 (including VAT / BTW)
This item is sold out.

MODSOUND  - Dualis

De Dualis is een compact 2 weg systeem met een 7” woofer en 1” tweeter.

De doelstelling is het complete spectrum weer te geven zonder compromis in de laagweergave hetgeen altijd een uitdaging voor een compact systeem is.

Door een relatief grote inhoud ten opzichte van de 7” woofer te kiezen en “out of the box” denken betreffende de keuze van de basreflex configuratie is een resultaat bereikt dat kan wedijveren met de rustige maar diepe laagweergaven die men meestal alleen in veel groter formaat transmissielijn systemen vindt.

Een ander probleem van een 2-weg systemen is de weergave van het middengebied. De meeste 2 weg systemen kiezen een overgangsfrequentie tussen woofer en tweeter tussen de 3 en 5 kHz. Dat is voor de tweeter geen probleem maar de woofer gaat bij die frequenties het geluid gericht afstralen. Dat heeft geen consequenties voor het op de as gemeten frequentiebereik maar heeft een verstorende werking voor de weergave in een normale luisterruimte waar reflecties meedoen aan de totaalklank van een systeem.

Om de beperking van het richtgedrag van de woofer te voorkomen heeft de Dualis een bijzondere tweeter die door de combinatie van een aluminium dome, ferrofluid koeling en een vergroot luchtvolume achter het membraan in staat is vanaf 2 kHz de weergave van de woofer over te nemen.

Dualis papier versie bookshelf:

4 Ohm

60 Watt

89 dB 2,83V/1m

27 Hz tot 25 kHz (-10 dB punt)

2 weg, X over freq. : 2 kHz

De prijs bedraagt € 3495,00 per set incl. BTW

Er zijn enkele sets voorradig.

De Dualis is in onze showroom te beluisteren en enkel af te halen.

 

Shopping cart

No items in shopping cart.

Newsletter / Nieuwsbrief

Subscribe to our newsletter
Subscribe
© 2013 - 2022 Modularsynthesizers.nl | sitemap | rss | ecommerce software - powered by MyOnlineStore